Hannah

Knippen door leerling

Wij hebben besloten om 1x in de week de behandeling “wassen, knippen, fohnen“ aan te bieden voor dame of heer door mij!

Maak een afspraak

Hoii, mijn naam is Hannah van de Gender en ik ben stagiaire bij Trends!

Ik ben in augustus 2022 begonnen aan de BBL kappersopleiding en ik ben heel blij dat ik bij Trends Kappers terecht ben gekomen. Hier heb ik het erg naar mijn zin en wil ik zo snel mogelijk volledig mee kunnen draaien. Hiervoor is het voor mij belangrijk dat ik veel verschillende ervaringen op kan doen. Daarom hebben wij besloten 1x in de week de behandeling “wassen, knippen, fohnen“ aan te bieden voor dame of heer door mij!

De prijs van deze behandeling is €25.00.

Hierdoor hoop ik zoveel mogelijk verschillende kapsels te ontdekken en mijn kniptechniek verder te kunnen ontwikkelen. Ik zal zelfstandig gaan knippen, maar mijn werk zal altijd gecontroleerd worden 🙂

Mijn collega’s zullen ook van tevoren meekijken of jouw haar en wens van het kapsel voor mij haalbaar is.

Als je benieuwd bent naar wat ik allemaal al heb gedaan, neem dan gerust een kijkje op mijn Instagram account/portfolio

Voor meer informatie of een afspraak te maken kan dit telefonisch 0135 811 008.