Een perfecte coupe
Voor een fijn zittend kapsel is een goede coupe een eerste vereiste. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Ons team traint regelmatig onder leiding van topkappers op de laatste modelijnen en kniptechnieken.

Als u bij ons binnen stapt zeg dan eens niet “Doe maar weer hetzelfde”, maar daag ons uit. Wij geven graag een goed advies!

Iets te vieren?
In onze salon bent u aan het juiste adres voor een feestelijk kapsel.
Of het nu trendy of klassiek moet zijn, wij hebben voor alle gelegenheden het perfecte kapsel.

 

 

Kleur is in!
De wereld van kleuren kent voor ons geen grenzen. Of het nu om een tijdelijk kleurtje gaat of om verven, coupe soleil, higlights of lowlights, wij zijn er in gespecialiseerd.

Wij vinden het leuk om u te adviseren!

 

 

Mannen!
Ook voor mannen gaan wij veel verder dan alleen knippen.
Eerste grijze haartjes? Laat iedereen maar roepen: "Dat staat interessant". Wij hebben de oplossing om u uw jeugdigheid te laten bewaren. Grijp die kans!

 

Henna... wie kent het nog?

Een keer in de maand een henna-kleurbehandeling. Een hoop gedoe, een geurtje van spinazie met koffie op uw hoofd, urenlang rondlopen met dat spul plus folie en plastic om uw hoofd! Ja, zelfs soms een hele nacht slapen met die modder! 

Maar het resultaat van al dat gedoe was het allemaal waard!

Een met niets anders vergelijkbare houdbare natuurlijke glans en kleur. Zelfs een chemische kleuring kan daar niet tegen op!

Al jaren zijn wij specialist in henna-kleuringen. Niks zelf aan 'modderen'. Professioneel geadviseerd en opgebracht door ons ervaren team. Binnen een uurtje klaar, geen gedoe, niks opruimen en schoonmaken na afloop. Ondanks het enorme aanbod van chemische kleurtjes, werken wij nog steeds daar waar mogelijk met henna. In de afgelopen 30 jaren hebben wij enorme ervaring opgebouwd met het werken van deze natuurlijke kleurstoffen. En na al die jaren zijn wij nog steeds razend enthousiast over deze eeuwenoude manier van haarkleuren!

Loop eens binnen om te informeren naar de mogelijkheden. 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: